TTV- Klup

Leeftijd:  12-15 jaar

Frequentie:  1x per twee weken op zondagavond.

Om de twee weken hebben we met de jeugd van 12 tot 15 jaar een clubavond in het jeugdhonk . Naast het behandelen van Bijbelse onderwerpen, gaan we ook dieper in op hedendaagse thema’s waar de jongeren mee te maken hebben op school, thuis of op straat. De avonden beginnen we vaak met een spel en/of een doe-opdracht waarin het onderwerp van de avond al vaak verpakt zit. In kleinere groepjes gaan we daarna dieper op het onderwerp in waarna we eindigen met een conclusie en daarna ‘chillen’ we nog wat na.

Eenmaal per jaar proberen we met z’n allen op kamp te gaan. Verder bereiden we soms een jeugddienst voor of doen we een actie voor een goed doel. Zo hebben we in 2014 een mooie actie voor de voedselbank gedaan

Begint het al te kriebelen en heb je zin om je bij ons aan te sluiten? Kom gerust langs op zondag van 19.00 t/m 21.00 uur. In de weekbrieven van de Ontmoetingskerk en Havenkerk staat vermeld wanneer er weer een avond gepland staat. Je kan ook een mailtje sturen naar nverbaas@gmail.com dan melden we je wanneer de volgende avond is.

P.S. TTV KLUP staat voor Twaalf Tot Vijtien Klup ( ehh Club )

Eerstvolgende bijeenkomst: 25 maart  2018

TTV-klup: Ben jij een echte H.E.L.D.
Misschien heb je er wel eens over gefantaseerd: een echte superheld zijn. Net als Batman, Spiderman, Hercules of de Hulk de wereld redden van het kwaad! Superhelden zijn er in alle soorten en maten. Maar wat zijn eigenlijk de eigenschappen van een echte H.E.L.D.? Hier gaan we aanstaande zondag over nadenken.
Wist je trouwens dat de Bijbel ook vol met Helden staat. Misschien kom je er wel achter deze avond wie nou eigenlijk de grootste HELD is.
We starten weer om 19.00 uur in het jeugdhonk van de Ontmoetingskerk. Rond 20.30 uur ronden we de avond af met de laatste informatie over de PaasChallenge. Vraag je nog even aan je ouders of ze via de app of de E-mail bevestigen dat je officieel mee mag doen aan de challenge?! Neem gerust een vriend of een vriendin mee!

Bart, Carly, Terry en Niels