TTV- Klup

Leeftijd:  12-15 jaar

Frequentie:  1x per twee weken op zondagavond.

Om de twee weken hebben we met de jeugd van 12 tot 15 jaar een clubavond in het jeugdhonk . Naast het behandelen van Bijbelse onderwerpen, gaan we ook dieper in op hedendaagse thema’s waar de jongeren mee te maken hebben op school, thuis of op straat. De avonden beginnen we vaak met een spel en/of een doe-opdracht waarin het onderwerp van de avond al vaak verpakt zit. In kleinere groepjes gaan we daarna dieper op het onderwerp in waarna we eindigen met een conclusie en daarna ‘chillen’ we nog wat na.

Eenmaal per jaar proberen we met z’n allen op kamp te gaan. Verder bereiden we soms een jeugddienst voor of doen we een actie voor een goed doel. Zo hebben we in 2014 een mooie actie voor de voedselbank gedaan

Begint het al te kriebelen en heb je zin om je bij ons aan te sluiten? Kom gerust langs op zondag van 19.00 t/m 21.00 uur. In de weekbrieven van de Ontmoetingskerk en Havenkerk staat vermeld wanneer er weer een avond gepland staat. Je kan ook een mailtje sturen naar nverbaas@gmail.com dan melden we je wanneer de volgende avond is.

P.S. TTV KLUP staat voor Twaalf Tot Vijtien Klup ( ehh Club )

Eerstvolgende bijeenkomst: 11 februari  2018

TTV-klup in LOVE
Ligt jouw valentijnskaart al klaar? Weet je al aan wie je hem gaat sturen? Aanstaande zondag zal de clubavond in het teken van De Liefde staan. Maar wat houdt liefde precies in? En hoe kunnen we God verbinden aan liefde? Hier praten we deze avond over.
We starten om 19.00 in het jeugdhonk van de Ontmoetingskerk en sluiten rond 20.30 uur weer af met fris en chips. Neem gerust een vriend(in) mee. Tot zondag.

Bart, Carly, Terry en Niels