Prikkelarme kerkdienst

De dienst is in de Ontmoetingskerk en duurt een half uur. De dienst is bedoeld voor iedereen die gevoelig is voor prikkels zoals dat vaak het geval is bij mensen met NAH, autisme, ADHD of HSP. Het prikkelarme karakter van de kerkdienst zit in aanpassingen die gedaan zijn, zoals sobere muzikale begeleiding (pianist Henk Vis), een kleinere groep mensen dan in een reguliere dienst en de lengte van de dienst is een half uur. Tijdens de dienst zal het geluid niet zo hard zijn, is het licht minder fel en is er meer ruimte tussen de stoelen. De liturgie bevat alle onderdelen van een reguliere dienst, maar dan ingekort. Ook hebben we rekening met de prikkelgevoeligheid gehouden bij het uitkiezen van de liederen.

Nadere informatie? Stuur dan een mail naar Esther Vliegenthart (ervliegenthart@gmail.com)