Ontmoetingskids

Leeftijd:  7-10 jaar

Frequentie:  1x per twee weken op vrijdagavond.

Elke twee weken worden er een leuke activiteiten aangeboden. Er wordt gestart in het jeugdhonk met een kleine Christelijke opening en gebed. Daarna staat er elke keer iets anders op het programma. Van het timmeren van vogelhuisjes tot kerkgolf door het hele gebouw. Het is een leuke plek om met leeftijdsgenootjes plezier te hebben. Na de gezellige avond is er altijd nog even tijd om lekker te chillen met chips en wat fris.

Eerstvolgende bijeenkomst: 20 april  2018

Volgende week vrijdag, 20 april, is alweer onze laatste clubavond van het kerkseizoen. Dat is snel gegaan, vinden jullie ook niet? We maken van de laatste clubavond nog een klein feestje en dus gaan wat leuks doen. We willen van 19.00 tot 20.00 uur gaan bowlen in Papendrecht. We verzamelen om 18.30 uur bij de Ontmoetingskerk. Zijn jullie er bij? We zouden graag willen dat jullie je voor deze avond even apart aanmelden, ook als je ouders kunnen rijden. Jullie kunnen ons bereiken o.a. via de E-mail: ontmoetingskids@gmail.com. Tot dan!

Groetjes, Dennis, Job, Sanne, Annette en Jenneke