Ontmoetingsbende

Leeftijd:  10+

Frequentie:  1x per maand op vrijdagavond.

Een keer per maand wordt er een te gekke avond in elkaar gezet. Geen activiteit is het zelfde. Elke keer kun je je weer laten verrassen in het jeugdhonk van de Kerk. De ene keer blijven we in de Kerk, de andere keer gaan we er op uit.

In ieder geval is het altijd dikke pret samen met je vrienden en andere leeftijdsgeoten!

Na de gezellige avond is er altijd nog even tijd om lekker te chillen met chips en wat fris.

PROGRAMMA:

Eerstvolgende bijeenkomst: vrijdagavond 20 april 2018 om 19.00 uur

Aanstaande vrijdag, 20 april, zijn jullie weer van harte uitgenodigd voor een leuke avond met de Ontmoetingsbeden. De avond begint weer om 19:00 en zal rond 21:30 afgelopen zijn.

Ook deze avond willen wij weer naar buiten gaan. Trek dus voor de zekerheid kleren en schoenen aan die vies mogen worden.

Tot vrijdag!

Groet,