Ontmoeting 60+

Elke maand vindt er een contactmiddag voor oudere gemeenteleden plaats in de Ontmoetingskerk. Iedereen van 55 jaar en ouder is welkom. De contactmiddagen zijn op de derde donderdag van elke maand met uitzondering van de zomermaanden en duren van 14.30 uur – 16.30 uur. Leny Roodnat en Barry van Ringelesteijn hebben de leiding van deze middagen.

Er wordt voor een afwisselend programma gezorgd. Zo worden er sprekers uitgenodigd, dia’s vertoond etc. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee.

Donderdag 13 september 2018

Op donderdag 13 september bent u van harte welkom in de Ontmoetingskerk.
Op deze middag, die om 14.30 uur begint, kunt u luisteren naar het verhaal over Flipje Tiel, de betoverde framboos. Voor de meesten onder u is Flipje Tiel geen onbekende. Misschien bent u zelfs wel eens naar zijn museum geweest of heeft u zijn boeken in huis. Een hernieuwde kennismaking met een oude, vertrouwde naam!
We nemen op deze middag afscheid van Leny Roodnat en van Barry Ringelesteijn.
Beide dames zijn jarenlang de spil geweest van de ouderenmiddagen en hebben onlangs besloten het stokje over te dragen. We hopen dat beide dames aanwezig kunnen zijn en wensen u alvast een fijne middag toe. U bent welkom vanaf 14.00 uur voor de koffie en de thee.
Als u vervoer nodig heeft, kunt u dat doorgeven aan Ees van den Berg (0623386453).