Op zondag 8 maart is de eerste bijeenkomst van Younited. Dit is een event voor jongeren vanaf 18 jaar met verschillende achtergronden die met elkaar samenkomen om meer over God en het geloof te weten te komen. Younited is laagdrempelig voor jongeren die nieuwsgierig zijn naar het geloof maar zeker ook uitdagend voor jongeren die al christen zijn!
In een caféachtige setting zullen zaken van leven en geloven besproken worden door een cabaretier, een filosoof, een wetenschapper, een verhalenverteller of een andere spreker. De onderwerpen die naar voren komen zullen variëren maar zullen actueel zijn en aansluiten bij het leven van jonge mensen. Het event wordt drie keer per jaar gehouden en zal elke keer anders zijn De sprekers en onderwerpen worden in samenwerking met een groep jongeren gekozen.

Younited wil een ‘smeltkroes’ zijn voor een eigentijdse invulling van de boodschap van liefde die door Jezus in de wereld is gebracht. Younited wil jongeren handvaten geven om in onze maatschappij als gelovig mens te leven.
Je bent van harte welkom op 8 maart! Om 16.30 uur gaan de deuren van de Ontmoetingskerk (Blokweerweg 75 Alblasserdam) open en word je ontvangen met lekkere muziek, een hapje en een drankje. Om 17.00 uur komt Matthijn Buwalda op het podium en luisteren en kijken we naar zijn voorstelling: You’re welcome!