‘Praat mee!’ - gemeenteleden in gesprek

Misschien herken je het, maar misschien merk je bij jezelf ook wel dat het inmiddels toch anders voelt, dat het enthousiasme er niet meer zo is, dat je minder vaak naar de kerk gaat, dat je vragen hebt bij de kerk en de kerkdienst, maar ook bij je eigen geloof! Daarover willen we graag met elkaar in gesprek!

‘Praat mee!’ - gemeenteleden in gesprek

Filmpje 'praat mee'

In plaats van een ‘gewone’ gemeenteavond organiseren we dit voorjaar en komend najaar een viertal bijeenkomsten in een ontspannen setting waar we met elkaar in gesprek gaan over ons geloven, onze betrokkenheid bij de kerk / gemeente, onze verlegenheid en teleurstelling, onze dromen, ons verlangen.

Als kerkenraad willen we daar graag van leren! Tegelijkertijd zijn het mooie gelegenheden om elkaar als leden van dezelfde gemeente eens op een andere manier te ontmoeten.

De data van dit voorjaar:
zondag 23 juni – kerklunch (tot 13.00 uur)
vrijdag 28 juni – kerkborrel (vanaf 20.45 uur in het Jeugdhonk van de Ontmoetingskerk).

Praat je ook mee?!

Opgeven kan bij Nelleke Verhaar (nellekeverhaar@hotmail.com) of via de pastorale telefoon, 0611117302 (bellen of whats app bericht), of mondeling bij Wanda Boele, Els Boon, Ron van den Bosch, Nelleke Verhaar of Hans van Walsum.

Geef je snel op, want het aantal plaatsen per bijeenkomst is beperkt!

De data van het kerkdiner en de kerkborrel in het najaar worden later bekendgemaakt.