Online kerkdienst, zondag 26 juli 2020 via YouTube.

Dienst 2 augustus 2020 alleen via kerkomroep (geen online kerkdienst)

Dienst 9 augustus 2020 alleen via kerkomroep (geen online kerkdienst)

Online kerkdienst, zondag 16 augustus 2020 via YouTube.

Online kerkdienst, zondag 23 augustus 2020 via YouTube.

De dienst is niet alleen te volgen via Kerkomroep, maar ook via YouTube. De dienst is van tevoren opgenomen en staat zondag vanaf 9:30 uur online. Klik hier om de dienst te bekijken.

Diensten tot 1 september 2020:

In ieder geval tot 1 september kunnen alle gemeenteleden iedere zondag thuis online een kerkdienst meevieren. Dat zijn de inmiddels bekende online-diensten via YouTube en Kerkomroep (op de zondagen 2 en 9 augustus zijn de diensten alleen te volgen via Kerkomroep.nl – geen beelduitzending dus).
Alle diensten zijn gezamenlijke diensten van Ontmoetingskerk en Havenkerk.
Daarnaast zal er vanaf zondag 19 juli (beperkt) de mogelijkheid zijn om een gezamenlijke kerkdienst zelf mee te vieren in de Havenkerk. De beperkingen zijn ingegeven door de anderhalve meter regel, waardoor het aantal kerkgangers aan een maximum gebonden is:

• Op de zondagen 19 en 26 juli zijn er diensten in de Havenkerk waarbij 50 gemeenteleden aanwezig kunnen zijn en de opgenomen online-dienst via de schermen kunnen meevieren. Voor deze diensten kunt u zich via de mail of telefonisch aanmelden (reserveringsgegevens staan in de Nieuwsbrief van komende donderdag). Deze twee zondagen gebruiken we vooral ook om te “oefenen” met het systeem van reserveren voor de diensten en met het goed toepassen van de anderhalve meter maatregel.
  • Vanaf zondag 2 augustus kunnen max. 100 gemeenteleden een live-dienst in de Havenkerk meevieren. Voor deze diensten kunt u zich via de mail of telefonisch aanmelden (reserveringsgegevens staan in de Nieuwsbrief van komende donderdag!!).
  • De diensten van 2 en 9 augustus zijn thuis via Kerkomroep.nl te volgen. Op 16, 23 en 30 augustus is er - naast de dienst in de Havenkerk - ook een onlinedienst via ons YouTube-kanaal te zien.