Diensten in de zomerperiode
In de zomervakantie is er iedere zondag één dienst in onze gemeente in één van beide kerken (en via livestream). Hierbij een overzicht:

• zondag 18 juli Havenkerk (avondmaalsdienst)
  • zondag 25 juli Ontmoetingskerk
  • zondag 1 augustus Havenkerk
  • zondag 8 augustus Ontmoetingskerk
  • zondag 15 augustus Havenkerk
  • zondag 22 augustus Ontmoetingskerk
  • zondag 29 augustus Havenkerk
  • zondag 5 september Ontmoetingskerk

Bekijk hier deLivestreamdienst Ontmoetingskerk
Beluisteren hier de: "Livedienst Ontmoetingskerk".

Bekijk hier deLivestreamdienst Havenkerk
Beluisteren hier de: "Livedienst Havenkerk".

Havenkerk
Zondag 18 juli (9.30 uur) Havenkerk - 09.30 uur Maaltijd van de Heer.
Komende zondag is er dienst in de Havenkerk. U bent van harte welkom om de dienst mee te vieren in de kerk of via de livestream (zie ook bericht hieronder!).
Het thema van de dienst is ‘God heb ik lief’. Het zijn de eerste woorden van (de berijming van) Psalm 116. Deze psalm wordt vaak gezongen in avondmaalsdiensten. Het is een ‘danklied na uitredding’ (zoals er in een vorige bijbelvertaling boven stond). Mooi om te ontdekken wat zo’n danklied voor ons kan betekenen, ook als er geen sprake is van ‘uitredding’. We vieren in de dienst de Maaltijd van de Heer (uiteraard op een ‘corona’-veilige manier). U kunt, als u dat wilt ook thuis meevieren.

Bekijk hier deLivestreamdienst
Beluisteren hier de: "Livedienst Havenkerk".