Kerstengelenproject 2021

Als wijkgemeente De Brug mogen we dit jaar voor het 8e jaar op rij het kerstengelenproject organiseren. We zijn blij dat we dit weer mogen en kunnen doen met elkaar, met dit jaar een nieuwe aartsengel erbij. Het project levert ieder jaar weer bijzondere reacties op en mensen voelen zich gezien en zijn verrast met wat hun engel toch elke week weer voor moois brengt.

Het is een mooi project waarbij we omzien naar elkaar. Een project waarbij je ongezien bij iemand langs gaat die je misschien helemaal niet kent, maar die het goed kan gebruiken dat er aan hem of haar gedacht wordt. Jong of oud, uit onze gemeente of daarbuiten, het maakt allemaal niets uit. Het belangrijkste is dat we om ons heen kijken, onze ogen open houden en omzien naar diegenen die het moeilijk hebben. We willen met elkaar wat licht bij hen brengen.

Dus: zijn er mensen in onze gemeente die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, of is misschien je buurvrouw, een gezin, je oom of een klasgenoot degene die het moeilijk heeft? Geef hem of haar dan op, dan zorgen wij dat er een engel bij hen langs gaat. Daarnaast ook aan jullie de vraag: wil jij dit jaar (weer) mee doen met dit mooie project? Geef je dan snel op via het volgende mailadres: kerstengel.en.co@gmail.com. Je kunt een ontvanger of jezelf als engel ook opgeven via het bijgevoegde strookje in de flyer. Deze kun je inleveren in de bus die in de Havenkerk (Ieplaan 9) staat, of bij Ada van ’t Zelfde (Akkerwinde 57).

Let op: opgeven van ontvangers of jezelf als engel kan tot en met zondag 14 november.

Engelenbode 2021

Ook dit jaar hebben we weer een mooie engelenbode gemaakt. Deze is hier te downloaden:

Tevens zal deze vanaf zondag 31 oktober in beide kerkgebouwen liggen.

Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen? Gebruik dan bovenstaand mailadres of vraag het aan onderstaande aartsengelen.

Uitzendbureau Angeli&Co: Anja van Erk, Ada van ’t Zelfde, Hannelore Aalbers, Ida van Rijswijk en Lilian de Korte