Op woensdag 6 oktober staat de eerste filmavond van dit seizoen gepland (die we organiseren samen met De Morgenster en Bethlehemkerk in Papendrecht en in goede samenwerking met bioscoop Landvast). Fijn dat het weer kan!

We hebben gekozen voor de Deense film ‘A perfectly normal family’ waarin de thematiek rond transgenders aan de orde komt. Een heel normaal (‘perfectly normal’) gezin (papa, mama, twee dochters) komt eind jaren negentig van de vorige eeuw volledig op z’n kop te staan wanneer papa aankondigt dat hij zich altijd vrouw heeft gevoeld. Vooral de elfjarige Emma heeft het daar erg moeilijk mee. De film, gebaseerd op de eigen ervaringen van de regisseur, treft steeds de juiste toon in deze dan weer grappige, dan weer wrange, maar altijd levensechte familiegeschiedenis.

Meteen na de film is er (rond 21.45 uur) – voor wie dat wil – een nagesprek in de zaal. De film begint om 19.45 uur. Kaartverkoop via www.Landvast.nl. De coronatoegangsapp (gevaccineerd of getest) is van toepassing.