Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op zondag 7 november verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag een musical gaan instuderen!

De musical heet ‘Esther’ en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven?

Jij kan meespelen in deze musical. Het is een onvergetelijke ervaring! De musical wordt in één dag met jullie ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers. Aan het eind van de dag spelen jullie samen met hen een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek! *

De dag begint om 13.00 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 & 2 worden om 15.00 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 19.00 uur en zal tot ca. 20.30 uur duren. Waar? In de Havenkerk, Ieplaan 9, Alblasserdam.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, stuur dan, *voor 1 oktober*, een mailtje naar musicalesther2021@gmail.com met je *naam, leeftijd, telefoonnummer* *en mailadres* en laat ook even weten naar *welke basisschool en groep* je
gaat. T.z.t. ontvang je dan van ons nadere informatie over deze dag.

We hopen je te zien op 7 november. Groetjes!!                                   
Miranda Verbaas en Jolanda Huigen.

PS.
Er kunnen maximaal 120 kinderen meedoen, dus reageer wel snel, want vol is vol. Afhankelijk van de dan geldende RIVM richtlijnen bepalen we hoeveel publiek er aanwezig kan zijn en wie de kinderen kunnen uitnodigen om te komen kijken. Vriendelijke groeten!                
Niels Verbaas (jeugdouderling)