Bijbel gesprekskringen

Ook dit seizoen zullen weer diverse bijbelgesprekskringen worden gehouden. We zetten ze op een rijtje met de naam van de kringleider. Mocht je interesse in een kring hebben dan kun je de kringleider mailen/bellen of met ds. Carol van Wieren contact opnemen (wiere322@planet.nl; 6473783). Alle kringen werken met het boekje ‘Vrucht van de Geest’, tenzij anders vermeld.

Anja van Erk      Bijbelkring in Oud –Alblas op wisselende avonden  anjavanerk@kpnplanet.nl, tel. 06-12540102.

Joke Veerman,    komt bij elkaar op maandagavond.  sjv@xs4all.nl

Jeroen Meerkerk,   komt op dinsdagavond bij elkaar, jeroenmmeerkerk@gmail.com

Hans van Walsum,  Kring van 20ers en 30ers op maandagavond in het Jeugdhonk van Ontmoetingskerk. jvanwalsum@planet.nl

Annemarie Bot,       Kring van vrouwen, bot.annemarie@gmail.com