Belijdeniskring

Nu alvast een aankondiging. Dan kun je er goed over nadenken!
Wel eens nagedacht over belijdenis doen? Of heb je al het besluit genomen om er eens werk van te maken? Volg dan deze avonden. Er wordt uitgelegd wat belijdenis-doen betekent. Aan de orde komt natuurlijk of het wat voor jou is. We praten door over een aantal kernwoorden van ‘geloven’ en wat die te maken hebben met jouw leven hier en nu. En samen bereiden we de kerkdienst voor waarin belijdenis gedaan wordt (Pinksteren, 20 mei 2018). Bij de belijdenisgroep zijn mensen uit Havenkerk en Ontmoetingskerk welkom!
Op maandag 5 maart is er een oriënterende avond, vanaf 20.30 uur in de Ontmoetingskerk. Vanaf 20.15 uur staat koffie en thee klaar.
Info bij ds. Hans van Walsum (0622912489; jvanwalsum@planet.nl) of ds. Carol van Wieren (078-6473783; wiere322@planet.nl)