Inspirerend lezen

Het inspirerende boek
De leesgroep die wij zouden willen starten, is gericht op het lezen van inspirerende boeken. Het inspirerende boek hoeft niet over God te gaan. Dat mag uiteraard wel. Maar ook literatuur, een gedichtenbundel of boeken rond persoonlijke ontwikkeling kunnen leerzaam zijn en inspireren. Elke deelnemer is welkom om ideeën aan te dragen.
Wanneer: start bij voldoende interesse eerste week van oktober 2019.
Dag en tijd: maandagavond vanaf circa 20.30 uur of woensdagavond met een startmoment tussen 19.30 - 20.30 uur. Duur circa 1 uur. Frequentie: 1x per maand. 
Hoe en wat: we kiezen tijdens de eerste bijeenkomst met elkaar een inspirerend boek. Dit boek lezen we individueel thuis. Op de eerstvolgende bijeenkomst delen wij met elkaar wat het boek ons aan inspiratie heeft opgeleverd en kiezen we een nieuw boek.
Je kunt iedere maand meedoen of gewoon wanneer een boek je aanspreekt. Iedere bijeenkomst staat op zichzelf. Interesse? Graag vooraf mailen naar Wim de Gans wimdegans1975@gmail.com
Bij voldoende aanmeldingen starten we in de eerste week van oktober met een korte bijeenkomst waarop wij met elkaar het boek kiezen dat we in oktober gaan lezen.