Zondag 1 november 2020 - ‘Elisa en de genezing van Naäman’

Ontmoetingskerk -  09.30 uur
In de Ontmoetingskerk gaat ds. Hans van Walsum voor. De muziek en zang worden verzorgd door de muziekgroep en een paar kinderen. Zie ook de Orde van dienst. Voor deze dienst kunt u zich aanmelden. Deze dienst is te beluisteren via Kerkomroep. Luister hier.

Havenkerk
In de Havenkerk gaat ds. Carol van Wieren voor, met medewerking van een zanggroep en organist Cor de Haan. Zie ook de Orde van dienst. Voor deze dienst kunt u zich aanmelden. De dienst is hier te bekijken en beluisteren via de livestream en te beluisteren via Kerkomroep.

De nieuwe coronamaatregelen hebben consequenties voor onze kerkdiensten zoals we die nu afwisselend in beide gebouwen houden. We zijn voorlopig terug naar 30 kerkgangers per dienst. Ook sluiten we ons aan bij het dringende advies om een mondkapje te dragen bij het betreden en verlaten van de kerk. Als u eenmaal zit mag het mondkapje uiteraard af!

Aanmelden live-kerkdiensten volwassenen en kinderen in 1 bericht:
U kunt in één bericht zowel uw kinderen als uzelf aanmelden voor de dienst, de crèche en de kindernevendienst. Wilt u hierbij aangeven wat de leeftijd is van uw kinderen, zodat we hier rekening mee kunnen houden met het indelen van de kinderen!
Opgave kan via e-mail reservering-ontmoetingskerk@havenkerk.nl of telefonisch bij scriba Hennie van Tienhoven of scriba Janny/Wout Wolters.
Aanmelden voor komende zondag vóór komende vrijdag 20.00 uur.

Kindernevendienst/ Zondagschool
Vanaf deze week zal er weer elke week kindernevendienst zijn, in de kerk waar de 'fysieke' dienst wordt gehouden. De kinderen zullen bij de leiding voor in de kerk plaatsnemen, waarna ze na de votum en groet worden 'uitgezonden' door de dominee naar hun 'eigen dienst'.
De komende periode zullen de kinderen daar blijven tot de dienst is afgelopen. Bij speciale diensten zullen de kinderen een plaats bij elkaar in de kerkzaal krijgen, zodat zij eventueel een deel van de dienst zullen bijwonen.