Ik ben nieuw

Welkom in de Ontmoetingskerk!

Ook al kennen wij u nog niet persoonlijk, wij vinden het als wijkgemeente fijn om u op deze plaats te mogen begroeten. Speciaal voor u hebben wij het boekje “Welkom! in de Ontmoetingskerk” samengesteld, waarmee u zich in kort bestek een indruk kunt vormen van de aard van onze kerkelijke gemeente. Wie we zijn.  Waar we voor staan. En wat we doen.

In gedrukte vorm is het boekje aanwezig in de hal van ons kerkgebouw, maar u kunt de digitale versie ook nu meteen lezen :

Download file

Als uw belangstelling is gewekt, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via een van de contactmogelijkheden op deze website. Wij zijn graag bereid om u verder te helpen. Komt u ook gerust naar een van de kerkdiensten en spreek als u dat wilt een van de mensen van ons welkomteam aan, herkenbaar aan hun een naambadge.