Haak-aan!

Al enige jaren wordt er in de Ontmoetingskerk met regelmaat gehaakt en gebreid voor ‘Het Troostdekentje’.  Elke 3de woensdag van de maand (behalve juni,juli en augustus) Van 10.00 tot 12.00 uur is iedereen welkom om mee te doen. We begroeten graag wat nieuwe mensen dus van harte welkom en neem gerust iemand mee! In de kerk hebben we nog wat garen om te beginnen of neem uw eigen haak of breiwerk mee.
‘Het Troostdekentje’ is een groep enthousiaste haaksters die dekentjes en knuffels haakt of breit voor kinderen die het zwaar hebben. Ernstige ziekte, een handicap, een andere belemmering waardoor het kind zijn anders verloopt dan we zouden wensen. Belangeloos worden fleurige, stoere of lieve dekentjes en knuffels gehaakt waarmee we een blijk van meeleven en troost willen geven. Niet alleen aan het kind dat in de knel zit, ook aan eventuele broertjes of zusjes.
Kun je, kunt u nog niet zo goed haken, dan is dat geen probleem.  Er zijn altijd hulpvaardige mensen aanwezig die op weg kunnen helpen, en al het moois wat op dit moment gemaakt wordt, werkt inspirerend! Ondertussen is er tijd voor koffie, thee en gezelligheid.
Kom meedoen!
Kent u, ken jij een kindje bij wie een troostdekentje welkom zou zijn, dan horen wij dat heel graag! Contactpersoon in de Ontmoetingskerk is Belinda Smink belinda.smink@gmail.com  078-6933020