Zondag 22 november 2020 - Eeuwigheidszondag

Komende zondag is er in de Havenkerk een dienst die live gestreamd wordt. Vanuit de Ontmoetingskerk wordt een onlinedienst uitgezonden.
In de Ontmoetingskerk zelf is zondagmorgen een bijeenkomst voor nabestaanden van degenen die het afgelopen jaar overleden zijn. In de Havenkerk en ook in de onlinedienst gedenken we komende zondag – Eeuwigheidszondag – de overledenen van het afgelopen jaar.
We lezen in beide kerken 1 Korintiërs 13, over de liefde.

Havenkerk
In de Havenkerk gaat Carol van Wieren voor, met medewerking van een zanggroep en organist Harry Heystek. Zie ook de Orde van dienst. Voor deze dienst kunt u zich aanmelden.
De dienst is hier te bekijken en beluisteren via de livestream en te beluisteren via KerkomroepVoor deze dienst moet u zich aanmelden.

Ontmoetingskerk
In de onlinedienst vanuit de Ontmoetingskerk gaat ds. Hans van Walsum voor, met medewerking van een zanggroep, de muziekgroep en organist Kees de Keijzer. Zie ook de Orde van dienst.
Voor deze dienst kunt u zich aanmelden. Deze dienst is te hier te beluisteren via Kerkomroep.

Eeuwigheidszondag
Komende zondag is de laatste zondag van het kerkelijk jaar (eeuwigheidszondag) en gedenken wij in de kerkdienst hen die ons in het afgelopen jaar ontvielen. We doen dat door de namen te noemen van hen die in onze gemeente overleden zijn en daarbij een kaars aan te steken. Daarna is er gelegenheid voor degenen thuis, die via livestream met de Havenkerk verbonden zijn, een kaars aan te steken voor wie is ontvallen door de dood. U heeft ook de gelegenheid om tussen 11.00 en 12.00 uur naar de kerk te komen en daar een lichtje aan te steken in een rustig moment. De Ontmoetingskerk en Havenkerk zijn dan open; de kerk is dan leeg en er is rustige muziek op de achtergrond. Wij hopen dat de kerkdienst tot troost en bemoediging zal zijn.

ds. Carol van Wieren

De nieuwe coronamaatregelen hebben consequenties voor onze kerkdiensten zoals we die nu afwisselend in beide gebouwen houden. We zijn voorlopig terug naar 30 kerkgangers per dienst. Ook sluiten we ons aan bij het dringende advies om een mondkapje te dragen bij het betreden en verlaten van de kerk. Als u eenmaal zit mag het mondkapje uiteraard af!

Aanmelden live-kerkdiensten volwassenen en kinderen in 1 bericht:
U kunt in één bericht zowel uw kinderen als uzelf aanmelden voor de dienst, de crèche en de kindernevendienst. Wilt u hierbij aangeven wat de leeftijd is van uw kinderen, zodat we hier rekening mee kunnen houden met het indelen van de kinderen!
Opgave kan via e-mail reservering-ontmoetingskerk@havenkerk.nl of telefonisch bij scriba Hennie van Tienhoven of scriba Janny/Wout Wolters.
Aanmelden voor komende zondag vóór komende vrijdag 20.00 uur.

Kindernevendienst/ Zondagschool
Vanaf deze week zal er weer elke week kindernevendienst zijn, in de kerk waar de 'fysieke' dienst wordt gehouden. De kinderen zullen bij de leiding voor in de kerk plaatsnemen, waarna ze na de votum en groet worden 'uitgezonden' door de dominee naar hun 'eigen dienst'.
De komende periode zullen de kinderen daar blijven tot de dienst is afgelopen. Bij speciale diensten zullen de kinderen een plaats bij elkaar in de kerkzaal krijgen, zodat zij eventueel een deel van de dienst zullen bijwonen.

U kunt – als u de dienst via YouTube – wilt beluisteren én bekijken gebruik maken van deze link:
U kunt – als u de dienst wilt beluisteren via Kerkomroep – gebruik maken van deze link:
Wanneer u gebruik maakt van een Kerkradio kastje kunt u inschakelen zoals altijd.

Archief na te lezen:

15-03-2020 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk

08-03-2020 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk

23-02-2020 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk

09-02-2020 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk

26-01-2020 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk

Nalezen: Download file

19-01-2020 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk, bevestiging ambtsdragers

Nalezen: Download file

12-01-2020 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum en Carol van Wieren in de Ontmoetingskerk Gemeenschappelijke dienst

22-12-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum  in de Ontmoetingskerk

08-12-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk
Nalezen

24-11-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk
Nalezen: Download file

10-11-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk Heilig Avondmaal
 Download file

03-11-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk.
Nalezen: Download file

13-10-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk.
Nalezen:  Download file

06-10-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk.

Download file

29-09-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk.

Download file

15-09-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum  in de Havenkerk!!

08-09-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum  in de Ontmoetingskerk

01-09-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum  in de Ontmoetingskerk