Online kerkdiensten:

Livedienst en Livestreamdienst zondag 20 september in de Havenkerk 09.30 uur via YouTube.
Komende zondag is er een live-kerkdienst in de Havenkerk die rechtstreeks wordt uitgezonden via beeld en geluid.  Vanaf 9.30 uur staat de dienst online. Zie de Orde van dienst

Aanmelden live-kerkdiensten:
Zoals u al eerder in de (extra) Nieuwsbrief in juli hebt gelezen kunnen we in de maand augustus met iets meer dan 100 gemeenteleden weer een gezamenlijke livedienst (in de Havenkerk) meebeleven.
Deze livediensten met meer dan 100 gemeenteleden zijn toegestaan op voorwaarde dat we bij alle gemeenteleden die in het kerkgebouw komen/zijn vooraf een gezondheidscheck (een zogenaamde triage) doen aan de hand van een vragenlijst. Bij aanmelding krijgt u deze vragenlijst toegezonden.
Wij vragen u dan ook deze vragen goed door te nemen.
Opgave voor de dienst kan via E-mail reservering@havenkerk.nl of telefonisch bij scriba Hennie van Tienhoven of scriba Janny/Wout Wolters.

Opgave voor de dienst van zondag 20 september vóór vrijdag 18 september, 20.00 uur.

Livedienst zondag 13 september Havenkerk
Zie ook de Orde van dienst.
U kunt de dienst beluisteren via Kerkomroep (kanaal Havenkerk).

Livedienst en Onlinedienst startzondag 13 september ‘Anders verder’

Komende zondag is er een online-kerkdienst en een live-kerkdienst. In beide diensten gaan beide wijkpredikanten voor. Het thema in deze startdienst voor het nieuwe seizoen is ‘Anders verder’. We lezen uit Handelingen 27, waar Paulus, op weg naar Rome, schipbreuk leidt. Hij moet anders verder!
Omdat het minder goed mogelijk is elkaar na afloop te ontmoeten, rondom dit thema, geven we de suggestie aan de kijkers, die digitaal de dienst volgen, om met een paar mensen samen in de huiskamer naar de dienst te kijken. Op die manier kun je toch een beetje samen het gevoel hebben van de startzondag.
Voor verdere persoonlijke bezinning en/of onderling gesprek twee vragen:

• Kun je je herinneren dat je door een moeilijke tijd heenging en er anders uit kwam dan je daarin ging? Wat was er anders en wat bemoedigde jou in die periode?
  • Als je naar de toekomst van onze kerk kijkt: wat zie je dan voor je? Kun je wat concreet benoemen wat je aan mogelijkheden ziet?

Kindernevendienst/ Zondagschool
Vanaf deze week zal er weer elke week kindernevendienst zijn, in de kerk waar de 'fysieke' dienst wordt gehouden. De kinderen zullen bij de leiding voor in de kerk plaatsnemen, waarna ze na de votum en groet worden 'uitgezonden' door de dominee naar hun 'eigen dienst'.
De komende periode zullen de kinderen daar blijven tot de dienst is afgelopen. Bij speciale diensten zullen de kinderen een plaats bij elkaar in de kerkzaal krijgen, zodat zij eventueel een deel van de dienst zullen bijwonen.

Aanmelden kinderen crèche en de kindernevendienst in 1 bericht
Andere wijze van aanmelding voor de kinderen van de crèche en de kindernevendienst. Vanaf deze week kunt u in 1 bericht, via de mail of telefoon, zowel de kinderen als u zelf opgeven voor de zondag: via de scriba van de Haven- of de ontmoetingskerk. Wilt u hierbij aangeven wat de leeftijd is van de kinderen, zodat we hier rekening mee kunnen houden met het indelen van de kinderen?!

U kunt – als u de dienst via YouTube – wilt beluisteren én bekijken gebruik maken van deze link:
U kunt – als u de dienst wilt beluisteren via Kerkomroep – gebruik maken van deze link:
Wanneer u gebruik maakt van een Kerkradio kastje kunt u inschakelen zoals altijd.

Archief na te lezen:

15-03-2020 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk

08-03-2020 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk

23-02-2020 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk

09-02-2020 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk

26-01-2020 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk

Nalezen: Download file

19-01-2020 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk, bevestiging ambtsdragers

Nalezen: Download file

12-01-2020 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum en Carol van Wieren in de Ontmoetingskerk Gemeenschappelijke dienst

22-12-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum  in de Ontmoetingskerk

08-12-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk
Nalezen

24-11-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk
Nalezen: Download file

10-11-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk Heilig Avondmaal
 Download file

03-11-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk.
Nalezen: Download file

13-10-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk.
Nalezen:  Download file

06-10-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk.

Download file

29-09-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum in de Ontmoetingskerk.

Download file

15-09-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum  in de Havenkerk!!

08-09-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum  in de Ontmoetingskerk

01-09-2019 om 09.30 uur: ds. Hans van Walsum  in de Ontmoetingskerk