Crèche

Leeftijd:  0-4 jaar

Frequentie:  elke ochtenddienst

Voor de kleinste kinderen van de Kerk is er elke zondagochtend crèche. Onder de begeleiding van twee volwassenen en één of twee jongeren kunnen de kinderen onder de kerkdienst hier naar hartenlust spelen. Voor de allerkleinsten is er een box. De andere kinderen kunnen lekker spelen, kleuren, een boekje lezen of zelfs een beetje knutselen.

Vanaf ongeveer 9 uur is de eerste oppasouder aanwezig. Rond 10.00 uur krijgen de kinderen (die er aan toe zijn) wat drinken en een koekje. Wanneer uw kind dit niet mag, wilt u dit dan op de aanwezigheidslijst schrijven.

Voor elk kind is er een eigen kapstokhaakje, het nummer van dit haakje correspondeert met het nummer van de aanwezigheidslijst, zodat de begeleiders weten welke tas van welk kind is. Verder krijgt elk kind een sticker met zijn/haar naam op de rug, zodat de begeleiders de kinderen bij hun naam kunnen noemen.

Tijdens de collecte mag u uw kind ophalen uit de crèche, zodat uw kind ook de zegen mee kan krijgen de week in.

De crècheruimte vindt u gelijk links van de hal (de eerste en de tweede deur).

Wilt u ook meedraaien als begeleider bij de crèche dan kunt u dit aangeven bij de jeugdouderling.

Contactpersoon: Elise Corbee

Ik ben per mail (elise.korbee@solcon.nl) en telefonisch (06-12785927) bereikbaar.