15+ groep

Leeftijd:  15+

Frequentie:  1x per twee weken op zondagavond.

Ben jij tussen de 15 en de 18 jaar? Dan ben je van harte welkom op de 15+ club.

Waarom zou je daar heen gaan? Nou om dat we het hier gaan hebben over dat moeilijke onderwerp namelijk: HET GELOOF! Wil jij hier meer van weten of wil jij hier over meepraten? Dan is dit je kans. Even geen huiswerk, even geen ‘Boer zoekt vrouw’ kijken, maar tijd voor vriendschappen en een goed gesprek

De club is op een zondagavond en begint om 19.30 uur in de Ontmoetingskerk. We hebben om de week een samenkomst met actuele onderwerpen en soms zelfs een spreker die jou zijn verhaal komt vertellen. Want wij willen graag weten wat jou bezighoudt.

Tot zondag!

Eerstvolgende bijeenkomst: 18 februari 2018

15+ Club

Aanstaande zondag 18 februari willen wij weer met z'n allen naar B-loft in Hardinxveld. Ons idee is om de traditie voort te zetten door voordat we erheen gaan eerst wat met elkaar te eten. Deze keer staan er wraps op het menu. Om 17.30 uur willen we beginnen in de Ontmoetingskerk. Na het eten vertrekken we naar B-loft. Na afloop kunnen we nog wat napraten in de Ontmoetingskerk. Laat ons voor zaterdag even weten of je mee gaat naar B-loft en of je mee eet dan kunnen we rekening houden met vervoer en de boodschappen. Neem gerust een vriend of vriendin mee. Tot zondag!

Irma, Femke, Robert en Robert