15+ groep

Leeftijd:  15+

Frequentie:  1x per twee weken op zondagavond.

Ben jij tussen de 15 en de 18 jaar? Dan ben je van harte welkom op de 15+ club.

Waarom zou je daar heen gaan? Nou om dat we het hier gaan hebben over dat moeilijke onderwerp namelijk: HET GELOOF! Wil jij hier meer van weten of wil jij hier over meepraten? Dan is dit je kans. Even geen huiswerk, even geen ‘Boer zoekt vrouw’ kijken, maar tijd voor vriendschappen en een goed gesprek

De club is op een zondagavond en begint om 19.30 uur in de Ontmoetingskerk. We hebben om de week een samenkomst met actuele onderwerpen en soms zelfs een spreker die jou zijn verhaal komt vertellen. Want wij willen graag weten wat jou bezighoudt.

Tot zondag!

Eerstvolgende bijeenkomst: september 2018

15+ Club

Vrienden en vriendinnen, aanstaande zondag 15 april 2018 is het alweer de laatste clubavond van het seizoen. We willen dit seizoen afsluiten door met elkaar een strandwandeling te maken in de buurt van Rockanje. We vertrekken om 15.00 uur vanaf de Ontmoetingskerk. Wij zorgen voor het eten. Neem gerust een vriend of vriendin mee. Laat voor zaterdagavond even weten of je mee gaat, dan kunnen wij rekening houden met het vervoer en het inkopen van het eten.

Irma, Femke, Robert en Robert